Tânăr reținut de polițiști pentru acte de violență

Poliţiştii din Roman au reținut pentru 24 de h, un tânăr de 22 de ani, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ieri, 29 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au primit o sesizare de la o tânără de 29 de ani, din Roman cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit cu un obiect ascuțit-tăietor.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 38 de ani, din Roman, a fost lovit cu un obiect ascuțit-tăietor, în zona toracelui, de către un tânăr de 22 de ani. Victima a fost preluată și transportată la spital pentru investigații de specialitate, fiind supus unei intervenții chirurgicale.

Pe baza dovezilor administrate, agresorul a fost închis de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *