Un autoturism a intrat într-un stâlp. O persoană a decedat

În această dimineață, în jurul orei 6:50, un accident rutier a avut loc pe Drumul Județean 207 C, în localitatea Cotu Vameș.

Conform IPJ Neamț, un bărbat de 50 de ani, din Bălușești, conducea un autoturism în localitatea Cotu Vameș, care ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare, ar fi fost acroșat de un autoturism care se deplasa în spatele său, pe același sens de mers, condus de un tânăr de 22 ani, din Icușești.

Conform ISU Neamț, la locul producerii evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și două ambulanțe SMURD) și SAJ Roman (o ambulanță).

O persoană a decedat

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 64 de ani, din Icușești, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani.

Din nefericire, a fost declarat decesul persoanei de 64 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com