Un coș de fum deteriorat a distrus complet o anexă gospodărescă

În această dimineață, în jurul orei 04:09, un incendiu a avut loc la o anexă gospodărescă în localitatea Ticoș din comuna Bicazu Ardelean.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicazu Ardelean, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Bicaz Chei.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul și la acoperișul unei anexe gospodărești, la acoperișul locuinței cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la anexele gospodărești aflate în gospodăria învecinată.

Incendiul a fost lichidat de pompieri

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.
În urma incendiului au ars:

  • anexa gospodărească cu suprafața de 35 mp;
  • acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 30 mp;
  • 2 mc de cherestea amplasați în gospodăria învecinată.

Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Proprietara locuinței, în vârstă de 74 de ani, a suferit atac de panică, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Bicaz.

Foto: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com