Un localnic vrea să doneze primăriei din Roman un Xerox ca să nu mai fie pus pe drumuri

Într-un gest neașteptat și generos, un bărbat din municipiul Roman a depus o cerere prin care își exprimă dorința de a dona un aparat Xerox Primăriei din Roman.

Scopul donației este de a facilita procesul de copiere a documentelor necesare și de a reduce timpul petrecut de cetățeni în instituție pentru realizarea acestor copii.

Conform Observator, bărbatul vrea să doneze în fiecare lună tuș și hârtie imprimantei.

Angela Bertea: reporter Observator: Dacă ai nevoie de o copie şi nu reuşeşti să o faci la primărie, cea mai apropiată variantă ar fi xeroxul de peste drum. 

Cu asta s-a confruntat şi Cristian, care a mers la Primărie pentru că avea nevoie de un aviz. Chiar dacă era sigur că dosarul său este complet, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Cristian Vernica, localnic: M-a nemulţumit faptul că era o copie pe care putea să o facă doi paşi mai încolo. A zis că xeroxurile din incintă sunt doar pentru uz intern, nu sunt pentru public. 

Cetăţeanul, care a vrut să facă o faptă bună, încă aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor locale ca să ştie dacă poate duce sau nu xeroxul la primărie.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com