Un tânăr de 16 ani a spart geamul mai multor autoturisme sustrăgând sume uriașe de bani

Luni, 16 august, echipa operativă formată din polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Săvinești au identificat și reținut  un minor de 16 ani, din Zănești, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat în formă continuată.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 15 august 2021, aceasta ar fi spart geamul mai multor autoturisme, din comuna Roznov, sustrăgând din acestea 3.850 de lei, bunuri și bijuterii.

Tânărul nu s-a lăsat cu una cu două

Conform IPJ Neamț, în continuare în cursul aceleiași nopți acesta s-ar fi deplasat în comuna Zănești, sustrăgând dintr-un alt autoturism 1.000 de lei, mai multe carduri bancare și o telecomandă pentru deschiderea uşii unui garaj.

Minorul a pătruns fără drept prin folosirea telecomenzii, în interiorul garajului, de unde a sustras mai multe carduri bancare, un telefon mobil și obiecte vestimentare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

Minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *