Cod PORTOCALIU de vânt și ninsori viscolite în Neamț

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod Galben de intensificări ale vântului valabil în perioada 17 ianuarie ora 10:00 – 17 ianuarie, ora 16:00, în Neamț.

În intervalul menționat, vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, iar local în Oltenia, Transilvania, Moldova, nordul Crișanei și sud-vestul Munteniei vor fi rafale de 55…70 km/h.

În zona de munte vântul va avea intensificări cu viteze de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, rafalele vor depăși 90…110 km/h, vizibilitatea va fi redusă și va fi viscol.

Începând din orele după-amiezii, aria ninsorilor moderate cantitativ va cuprinde nord-vestul teritoriului și local zona de munte.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod Portocaliu de intensificări ale vântului , viscol și vizibilitate redusă, valabil în perioada 17 ianuarie ora 16:00 – 18 ianuarie, ora 08:00, în Neamț.

În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…140 km/h. Va ninge viscolit, local mai abundent (15…25
l/mp), vizibilitatea va fi foarte redusă, iar zăpada troienită.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com