Utilaje noi pentru eficientizarea activității de curățenie în Piatra-Neamț

Primăria municipiului Piatra Neamț a transmis pe facebook că Societatea Salubritas a achiziționat recent 20 de măturători manuale cu o lățime de măturare de un metru care au capacitatea de a îndepărta inclusiv particulele mai fine de praf.

? Societatea Salubritas se află săptămâna aceasta în teren cu toate utilajele de curățenie din dotare și un efectiv de 35 de muncitori. Activitatea se desfășoară manual și mecanizat, atât pe timp de zi cât și în schimburi de noapte.
? Pentru eficientizarea activității de curățenie, Societatea Salubritas a achiziționat recent 20 de măturători manuale cu o lățime de măturare de un metru care au capacitatea de a îndepărta inclusiv particulele mai fine de praf. Noile utilaje vor fi folosite pe trotuare, dar în completare se va continua și curățenia cu mătura pentru îndepărtarea prafului din locurile greu accesibile.
ℹ️ Pe parcursul acestei săptămâni se va acționa cu aceste mașini în toate zonele orașului, astfel:
✅ Luni – zona centrală
✅ Marți – cartierul Precista
✅ Miercuri și Joi – cartierul Dărmănești
✅ Vineri – cartierul Mărăței și zona 1 Mai
ℹ️ De asemenea, în fiecare noapte, de luni până vineri, pe zona de carosabil se intervine cu două măturători mecanizate cu capacitatea de 2, respectiv 5 metri cubi.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com