Veste șoc! Valul 5 vine în trei săptămâni

Valul 5 al pandemiei de coronavirus ar ajunge în România în aproximativ 3 săptămâni

Premierul Nicolae Ciucă a discutat, azi, în cadrul vizitei oficiale la Bruxelles, cu președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen despre valul cinci al pandemiei de COVID-19 provocat de varianta Omicron.

Premierul spune că vorbim de „un interval de timp, nu mai mare de trei săptămâni în care el va fi prezent și în zona țării noastre”, adica pe 12 ianuarie 2022 valul5 va ajunge în România.

Șeful Executivului spune că șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a precizat că principala așteptare pe care o are din partea României este ca țara să fie pregătită serios pentru valul care urmează.

De asemenea, am discutat impactul pe care noul val al variantei Omicron îl are deja într-o serie din țările Europei, primind un semnal că trebuie să fim cu adevărat pregătiți pentru ceea ce înseamnă impactul pe care acesta îl va avea și la nivelul țării noastre, discutându-se și despre un interval de timp, probabil nu mai mare de trei săptămâni, în care el va fi prezent și în zona țării noastre. Ca atare, principalul subiect de discuție a fost legat de modul în care noi suntem pregătiți să gestionăm cel de-al cincilea val.”, a declarat șeful Guvernului.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com