Zeci de mii de articole pirotehnice confiscate în urma perchezițiilor

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în aplicare, în această dimineață, 2 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Pipirig, la domiciliul și societatea comercială administrată de un bărbat, bănuit de comercializarea, către publicul larg, a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit faptul că persoana în cauză, în vârstă 47 de ani, din Pipirig, nu ar fi fost autorizat să desfășoare activități de comercializare a articolelor pirotehnice.

Astfel, au fost ridicate, in vederea confiscării, 22.000 de articole pirotehnice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com