Conductă de apă spartă în Piatra Neamț. Mii de cetățeni rămân fără apă

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 06.04.2022, în intervalul orar 09.00-16.00 in Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Mihai Eminescu (de la Muzeul de Istorie pana la intersecție cu strada Stefan cel Mare), Piața Stefan cel Mare și Piața 22 Decembrie.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii  pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Din cauza acestei avarii, activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală) va fi suspendată.

 

?Ne cerem scuze, dar, din cauza unei avarii la instalația de apă, suntem nevoiți să suspendăm temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală).
Echipa de tehnicieni intervine în regim de urgență pentru ca activitatea la cele două birouri să se poată relua cât mai repede.
Vom reveni cu detalii referitoare la reluarea sau relocarea activității imediat ce vom avea o estimare a timpului necesar pentru reparații., transmite Primăria municipiului Piatra Neamț, pe facebook.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com