Cod galben de averse, prelungit până sâmbătă seara

Meteoroglogii au emis o nouă avertizare meteo de Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate.

Avertizarea este valabilă în intervalul 03 iulie, ora 10:00 – 03 iulie, ora 23:00 În Maramureș, local în Transilvania, la munte, în nordul Munteniei și sudul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși local 25…40 l/mp. Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala și în restul teritoriului, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp, îndeosebi în est, sud-est și vest. În București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și seara când vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp, se vor acumula cantități de apă în medie de 10…15 l/mp. Temperatura maximă, 28 de grade.

Notă: Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala și în restul teritoriului, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp, îndeosebi în est, sud-est și vest.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *