Cod galben de ploi torențiale cu grindină în județul Neamț

ANM anunță COD GALBEN de averse torențiale, căderi de grindină, vijelii, intensificări puternice ale vântului, vijelii și frecvente descărcări electrice.

Vor fi averse torențiale ce vor depăși 25…35 l/mp iar izolat 40..50l/mp, vor fi averse cu descărcări electrice, grindină si vijelii.

Interval de valabilitate : 3.09.2020 10:00 – 3.09.2020  19:00

 

În situația manifestării vântului puternic, recomandăm populației să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.Recomandăm populaţiei să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale. De asemenea, în cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *