Mii de locuitori din Piatra Neamț și din alte localități, rămân azi fără apă

Și azi, mii de locuitori din județul Nemaț rămân fără apă din cauza avariilor zilnice la rețeaua de apă.

Cum rețeaua de apă este veche de zeci de ani și nimeni nu vrea să o schimbe și fiecare dă vina unul pe altul, că el este de vină, locuitorii județului Neamț rămân zilnic fără apă.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distributie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamt astăzi 28.09.2021, între orele 12,00-15,00.

Vor fi afectati utilizatorii de pe străzile: Lt Draghiescu, Baltagului, Cuejdi, Ozanei, Rodnei, Costache Negri, Bd M. Eminescu, Alecu Russo, Aleea Margaretelor, Aleea Viorelelor, George Coșbuc, Caișilor și Aleea Trandafirilor, din Municipiul Piatra Neamț.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *