De la șefă de partid la inspector școlar general la ISJ Neamț

Florentina Moise, șefa organizației municipale PSD Piatra Neamț,  va fi numită inspector școlar general al ISJ Neamț, potrivit informațiilor obținute de Edupedu.ro.

Surse din Ministerul Educației au declarat pentru Edupedu.ro că a fost verificată legalitatea numirii în această poziție și concluzia juriștilor a fost că ar fi legală.

Ea, deține mai multe funcții, atât de funcționar cât și de demnitar ales, iar acum și numită într-o poziție de conducere.

Această schimbare are loc pe criterii politice, funcțiile de inspectori școlari fiind împărțite între partidele de la guvernare.

Vor fi schimbări în aproape toată țara.

Cine este Florentina Moise?

Florentina Luca Moise este profesor de psihologie la Şcoala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Piatra Neamț – instituție privată de învățământ, a fost director al Casei Corpului Didactic din Piatra Neamț, din 2014, are 45 de ani și la ultimele alegeri parlamentare, din anul 2020, a fost candidatul PSD la Senat.

În 31 octombrie 2019, a fost votată ca președinte a filialei PSD Piatra Neamț.

CV Florentina Moise

CV-Moise-Florentina-2

Diplome false

În CV-ul de pe site-ul Casei Corpului Didactic Neamț apare că a absolvit „Facultatea de drept, legislația internațională compearată, diplomația și consultanță juridico-economică” a „Universității Internaționale deschise „Tehnoeconomia Europeană” – Academia de Tehnoeconomie și Cooperare româno-americană”.

Această universitate a fost în centrul unor scandaluri ani la rând.

În 2002 ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, l-a sesizat pe ministrul de interne, Ioan Rus, despre faptul că „Tehnoeconomia Europeană” încalcă legea, scria Gazeta De Sud.

Toate diplomele eliberate de Universitatea “Tehnoeconomia Europeana” sunt false, pentru ca nu sunt recunoscute de stat, anunța Ministerul Educatiei citat de Știrile ProTV.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *