Mămicile din Piatra-Neamț vor primi stimulente financiare cuprinse între 1000 și 1500 de lei

În urmă cu cu câteva săptămâni, consilierul local PSD, Florentina Moise, a depus la Primăria Piatra-Neamț un proiect de hotărâre prin care se va stimula natalitatea în Piatra Neamț.

Proiectul de stimulare a natalității în Piatra-Neamț a fost aprobat și femeile din Piatra-Neamț care nasc vor primi sume cuprinse între 1.000 și 1.500 lei.

Încep prin a mulțumi tuturor celor care au fost alături de mine în acest demers inclusiv colegilor de la PNL, USR și PRO ROMÂNIA care deși sunt la putere și noi în opoziție au înțeles că proiectul este unul bun pentru Piatra-Neamț și l-au votat.

Dacă doriți să felicitați pe cineva pentru acest proiect este foarte important de înțeles că acest proiect nu este al unui partid ci este un proiect am mamelor care nasc la Piatra-Neamț. Fără ajutorul pietrenilor care ne-au trimis în consiliul local acest proiect nu ar fi existat. Ei trebuie felicitați.

Este incorect să se spună și că este un proiect a Florentinei Moise. Florentina Moise e doar un ales local pe o listă, ales care a depus și susținut proiectul. Echipa de consilieri locali PSD este cea care a conceput, promovat și dezbătut acest proiect realizat în baza nevoilor reieșite din foarte multe discuții purtate cu mamele din Piatra-Neamț.

Nu în ultimul rând mulțumesc celor care s-au opus argumentat acestui proiect. Cu ajutorul lor am descoperit unele neajunsuri ale proiectului și am putut să le corectăm.
Mergem mai departe. Acesta a fost doar un pas. Mai sunt foarte multe lucruri care trebuie făcute pentru pietreni, declară pe pagina sa de facebook Florentina Moise.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *