Femeie din Piatra Neamț, implicată într-un accident în comuna Girov

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamț, a fos timplicată într-un accident rutier pe drumul național 15 D, în comuna Girov.

Ieri, 30 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15 D, soldat cu rănirea unei persoane.

Conform IPJ Neamț, în timp ce o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe drumul național 15 D, în localitatea Girov, a surprins și accidentat o femeie de 57 de ani, din Girov, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

Femeie care a traversat strada era beată

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, însă în cazul pietonului a indicat o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *