Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Guvernul a adoptat astăzi o serie de măsuri importante care vin în ajutorul IMM-urilor.

Guvernul a adoptat astăzi o serie de măsuri importante care vin în ajutorul IMM-urilor.
Este vorba de OUG prin care se asigură finanțarea pentru a achita ultimele 570 de milioane de lei către cei 2.900 de beneficiari, aproximativ, care au rămas neplătiţi şi au fost declaraţi eligibili pe Măsura 2 – Granturi capital de lucru.
A doua ordonanţă de urgenţă creează cadrul pentru a demara ediţia a treia a programului „Start-up Nation” și pentru demararea unei etape a doua pentru schema de sprijin pentru HoReCa.
A treia Ordonanță de Urgență va permite implementarea de către Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a programului de sprijinire a sectorului IMM, în scopul redresării și relansării economice, în contextul pandemiei COVID-19. Astfel, se va asigura accesul întreprinderilor grav afectate de situația economică la un nou instrument de finanțare. Finanțarea acestui program va fi asigurată din sumele rambursate de beneficiarii creditelor acordate în cadrul Programului Româno-Elvețian pentru IMM-uri.

 

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com