Reținuți pentru 30 de zile pentru furt de unelte de 10.000 de lei

La data de 1 iulie, polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului de aproximativ 10.000 lei, acesta fiind restituit persoanei vătămate.

La data de 30 iulie a.c., față de cei doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 32 de ani, din Roman, Judecătoria Piatra Neamț a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

În fapt, de 26 iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada 24-26 iunie a.c., doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 32 de ani, din Roman, ar fi pătruns prin efracție, în imobilul persoanei vătămate,  care era nelocuit de mai mult timp, de unde ar fi sustras bunuri și scule electrice.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și furt calificat.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com