Se oprește apa în Piatra Neamț, Roznov și în comuna Alexandru cel Bun

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 09.07.2021 între orele 09,30 – 13,30 in:

  • Municipiul Piatra Neamt, strada Aleea Tineretului;
  • Comuna Alexandru cel Bun strazile Manastirii, Viforului, Valea Mare, Plopusorul de Sus;
  • Orasul Roznov strazile Lemnarului, Jderului, Baltagului, Paltinului, Luminii, Campului, Garii, Magnoliei Gutuiului, Viitorului, Rapsodiei si Satul Slobozia.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *