Accident rutier cu victime multiple în Piatra Neamț

În această dimineață în jurul orei 08:00, un accident rutier între trei autoturisme a avut loc  pe strada Dimitrie Leonida, din municipiul Piatra Neamț.

Conform IPJ Neamț,  un conducător auto de 30 de ani, din Piatra Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Piatra Neamț, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie de 34, din Piatra Neamț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor două conducătoare auto de 34 de ani, și a doi minori în vârstă de 11, respectiv 12 ani, pasageri în autoturismele în cauză.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com