Acțiuni de informare în contextul pandemiei Covid

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții implicate, au desfășurat acțiuni informativ-preventive, în scopul informării cetățenilor și operatorilor economici cu privire la importanța respectării măsurilor impuse.

Au fost organizate 4 acțiuni punctuale, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

Conform IPJ Neamț, în cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat peste 240 obiective de interes, fiind legitimate peste 450 de persoane.

În cursul acțiunilor desfășurate de polițiști nu au fost constatate abateri.

Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a informa cetățenii despre măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2 și pentru a verifica modul în care acestea sunt respectate.

***

La data de 11 februarie a.c., în intervalul orar 14.00-16.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiulu Roman, au desfășurat o acțiune pentru verificarea măsurilor de protecție sanitară,  pentru prevenirea cerșetoriei, a faptelor antisociale și creşterea gradului de siguranţă publică.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 15 persoane, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61 din 1991.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com