Autoturism răsturnat într-un șanț. Două victime transportate la spital

În această dimineață, în jurul orei 9:48, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Valea Ursului.

Conform informațiilor de la dispeceratul ISU Neamț, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

În autoturism se aflau două persoane (conducătorul auto și un pasager).

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere (de la Punctul de lucru Poienari) și o ambulanță SMURD TIM.

Până la sosirea forțelor de intervenție cei doi ocupanți ai autoturismului au fost scoși de către participanții la trafic.

Cele două victime (un bărbat de 26 de ani și o femeie de femeie de 24 de ani) au fost preluate de echipajele medicale și transportate la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *