Cercetat pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au desfășurat cercetări cu privire la un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Acesta este bănuit că, în perioada 1 – 4 iulie 2022, prin intermediul unor aplicații online, ar fi intrat în contact cu o minoră, în vârstă de 7 ani, căreia i-ar fi transmis mesaje şi fotografii cu tentă sexuală, cu scopul comiterii unor acte de natură sexuală.

Conform IPJ Neamț, în continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, la data de 19 iulie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție în municipiul București, unde au fost identificate și ridicate 2 telefoane mobile și 2 unități PC aparținând persoanei bănuite.

În baza probatoriului administrat până în prezent, bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției 16 Poliție din cadrul D.G.P.M.B.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com