Dosare penale pentru șoferi depistați fără permis la volan

Zilele trecute,  polițiștii rutieri au depistat în trafic doi bărbați care conduceau fără permis de conducere.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat, pe strada Ștefan cel Mare, în orașul Târgu-Neamț, un bărbat, de 55 de ani, din județul Iași, care conducea un autoturism, cu 83 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

***

La aceași dată, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției orașului Roman au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victor Hugo.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Conform IPJ Neamț, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru ambii bărbați.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com