„Ești eroul nostru tati!”

În urmă cu jumătate de an, pe 12 martie, agentul șef adjunct Constantin Rusu din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, a salvat viața a două persoane dintr-un autoturism în Roman iar pe data de 15 august, a mai salvat viața unui alt bărbat care era într-un autoturism care a explodat.

Conform IPJ Neamț, în urmă cu două zile, pe 15 august, în jurul orei 16:45, acesta fiind în timpul liber alături de soție și cele trei fetițe ale sale, pe strada Dimitrie Leonida a avut aceeași reacție rapidă, în cazul unui autoturism care la scurt timp a și explodat.

Agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului încercând să lichideze incendiul și  a blocat sensurile de circulație, pentru a evita extinderea acestuia și la alte autoturisme solicitând prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor.

La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate.

Incendiul a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.

Intervenția sa rapidă a prevenit o situație de risc, dar cea mai mare bucurie a avut-o când a revenit la autoturism unde fetițele sale de 3,5 și 7 ani l-au așteptat cu lacrimi în ochi. Ești eroul nostru tati!  au exclamat cele trei fetițe ale sale.

Foto: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *