„Ești eroul nostru tati!”

În urmă cu jumătate de an, pe 12 martie, agentul șef adjunct Constantin Rusu din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, a salvat viața a două persoane dintr-un autoturism în Roman iar pe data de 15 august, a mai salvat viața unui alt bărbat care era într-un autoturism care a explodat.

Conform IPJ Neamț, în urmă cu două zile, pe 15 august, în jurul orei 16:45, acesta fiind în timpul liber alături de soție și cele trei fetițe ale sale, pe strada Dimitrie Leonida a avut aceeași reacție rapidă, în cazul unui autoturism care la scurt timp a și explodat.

Agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului încercând să lichideze incendiul și  a blocat sensurile de circulație, pentru a evita extinderea acestuia și la alte autoturisme solicitând prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor.

La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate.

Incendiul a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.

Intervenția sa rapidă a prevenit o situație de risc, dar cea mai mare bucurie a avut-o când a revenit la autoturism unde fetițele sale de 3,5 și 7 ani l-au așteptat cu lacrimi în ochi. Ești eroul nostru tati!  au exclamat cele trei fetițe ale sale.

Foto: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *