Soferiță beată mangă la volan, în drum spre Piatra Neamț

Ieri, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic o tânără de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe pe direcţia Bicaz-Piatra Neamţ.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform IPJ Neamț, aceasta a fost condusă la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În urma cu 2 zile, doi bărbați au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice în timp ce conduceau un autoturism iar altul un moped.

La data de 14 august a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Icușești, în timp ce conducea un moped în aceeași localitate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

***

La data de 14 august a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din Răucești în timp ce conducea un autoturism în aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de la mostre biologice.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com