Studiul de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă Târgu Mureş – Târgu Neamţ a fost respins

Vicepreşedintele Asociaţiei „Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi, susţine că studiul de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă Târgu Mureş – Târgu Neamţ, realizat de o firmă spaniolă, a fost respins de către CNAIR, din cauza documentaţiei incomplete.

”SF-ul de pe tronsonul Tg.Mureș – Tg.Neamt. a fost RESPINS atât din punct de vedere CANTITATIV, cât și CALITATIV de către CNAIR!”, anunță activistul proautostradă Cătălin Urtoi. El precizează că ”CNAIR a formulat mai multe observații, cuprinse într-un document de 27 pagini!” și că proiectantul care și-a bătut joc de autostrada Iași – Târgu Mureș (firma spaniolă Acciona) a promis că ”până Luni, 6 Septembrie CNAIR va primi un termen concret”.
De asemenea, Urtoi le-a cerut „celor de la USR PLUS şi PNL să termine cu manipularea populaţiei din Moldova“.
Solicităm celor de la USR PLUS și PNL să termine cu manipularea populației din Moldova. De luni de zile, asociația noastră atrage atenția că proiectele Moldovei și în special A8 sunt în întârziere! Nimeni nu a luat în serios intervențiile noastre, mai ales că noi veneam cu date clare de pe teren!, acuză Cătălin Urtoi.
Sursa: topiasi.ro
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com